NVZ 2011

 

 

 

 

 

 

Home Algemeen Bestuur Contact Lid worden Uitgevoerde activiteiten
Nieuws Agenda Werkgroepen Waarnemingen Archief Linkpagina Sponsoren

 

 

 

Ecologische Atlas van Paddenstoelen in Drenthe

Binnenkort verschijnt de Ecologische Atlas van Paddenstoelen in Drenthe, een uitgave in eigen beheer van de Paddestoelen Werkgroep Drenthe. Het boekwerk bestaat uit drie delen met in totaal 1700 pagina's en circa 2000 foto's. In de atlas worden de 2350 soorten behandeld die in Drenthe zijn aangetroffen en is allerlei informatie te vinden over de relaties tussen paddenstoelen, standplaatsen en beheer. Het boek is daardoor van meer dan provinciaal belang en interessant voor natuurliefhebbers, natuurgidsen en beheerders.

De boeken kunnen tot 15 februari worden besteld bij voorintekening voor een bedrag van € 75 voor de complete set. Daarna gaat het geheel € 105 kosten.

Uitgebreidere informatie over de inhoud en de wijze van bestellen is in deze folder te vinden.

De Ecologische Atlas van Paddenstoelen in Drenthe zal op 13 maart a.s. in Zwiggelte worden gepresenteerd met de aanbieding van het eerste exemplaar aan gedeputeerde Rein Munniksma van de provincie Drenthe. Deze gebeurtenis wordt omlijst met een klein symposium. Meer informatie over het programma en de wijze van aanmelding staat eveneens in bijgaande folder. Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos.