NVZ 2011

 

 

 

 

 

 

Home Algemeen Bestuur Contact Lid worden Uitgevoerde activiteiten
Nieuws Agenda Werkgroepen Waarnemingen Archief Linkpagina Sponsoren

 

 Herfst 2020

Wanneer je deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier.
 


 


November 2020 nr. 78 
Aan de leden van Natuurvereniging Zuidwolde


In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

Natuurwerkdag 7 november gaat wel door voor leden.

De Natuurwerkdag willen we dit jaar toch wel door laten gaan. Bij deze activiteit is het nog wel makkelijk 1.5 meter afstand te houden maar we moeten ook weer niet teveel mensen hebben. Daarom maken we geen reclame in de krant en vragen we onze leden die graag willen helpen zich aan te melden via onze mail.De dag begint om 9.00 uur bij de rotonde aan de Ommerweg.

Bijzondere Wasplaten op de begraafplaats!

Bij deze koptekst zal vast niet iedereen zou gauw weten waar het over gaat. Een Wasplaat is een soortgroep paddenstoelen, het zijn de orchideeen onder de paddenstoelen. Ze hebben voedselarme en langdurig ongestoorde grond nodig om zich te ontwikkelen. Er zijn nog wel een aantal soorten van en een Vuurzwammetje en een Sneeuwzwammetje zijn wat minder kritisch maar andere soorten zijn wat meer zeldzaam. Zo vonden we op de begraafplaats de zeldzame Grauwe Wasplaat , de Geurende Wasplaats en het Papegaaizwammetje (foto). Voor meer informatie zie onze website .

Jaarlijkse Foto/filmavond 17 november gaat helaas ook niet door.

Helaas gaat onze jaarlijkse Foto/filmavond ook niet door dit jaar. Dat is wel jammer want het was altijd een mooi moment voor de actieve fotograven en filmers onder onze leden om hun belevenissen te laten zien. Wie toch graag wat wil laten zien vragen we hun foto's/filmpjes ons te mailen dan plaatsen we een selectie op onze website en/of Facebook.

Copyright © 2020 Vereniging voor Natuurbescherming Zuidwolde e.o., 2013 All rights reserved.
 
Met deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarmaast hebben we de website (www.natuurverenigingzuidwolde.nl), onze Facebookpagina en het verenigingsblad Natuurgenoten.


 
Email Marketing Powered by Mailchimp