NVZ 2011

 

 

 

 

 

 

Home Algemeen Bestuur Contact Lid worden Uitgevoerde activiteiten
Nieuws Agenda Werkgroepen Waarnemingen Archief Linkpagina Sponsoren

 

 

 

 


 


UITNODIGING: ZATERDAG 24 OKTOBER 2015

Een gratis creatief feest in het Faliebergbos

Kom genieten van “DE NACHT VAN DE NACHT”!


Traditiegetrouw organiseert de NATUURVERENIGING ZUIDWOLDE voor leden en niet-leden een passende activiteit in het Faliebergbos. Landelijk is het de 11e keer dat er aandacht gevraagd wordt voor de natuur in het donker.


Dit jaar gaan we er een kinderfeest van maken door na een korte wandeling in het donker de kinderen actief bezig te laten zijn. Iedereen krijgt een stempelkaart en als daar zes verdiende stempels op staan, geldt de kaart als lot voor de loterij. We stellen prachtige prijzen beschikbaar.


Waar en wanneer?

De deelnemers worden met hun (groot)-ouders, oom of tante verwacht op het parkeerterrein van het Tonckenshuis in Zuidwolde aan de Meppelerweg nr. 22. Na een welkomstwoord door een bestuurslid van de Natuurvereniging vertrekken we om 19.30 uur samen en volgen de spaarzaam verlichte route door het bos.


Voor kinderen is de deelname gratis. Aan de begeleiders vragen we een bijdrage van € 2,50 p.p. en zij krijgen dan een lot voor de loterij.


De afsluiting en prijsuitreiking wordt “traditioneel” gevierd in de kantine van Camping De Entekoele waar iedereen een consumptie aangeboden krijgt.