NVZ 2011

 

logo

Natuurvereniging Zuidwolde

 

 

 

 

wielewalen

Home Algemeen Bestuur Contact Lid worden Uitgevoerde activiteiten
Nieuws Agenda Werkgroepen Waarnemingen Archief Linkpagina Sponsoren

 

 

 

 

 


UNIEKE WANDELING OP ZATERDAG 25 OKTOBER 2014

 

Wie wil er komen genieten van een spannende avondwandeling in het Faliebergbos?

 

Traditiegetrouw organiseert de Natuurvereniging Zuidwolde voor leden en niet-leden DE NACHT VAN DE NACHT-tocht. Landelijk is het de 10 keer.

Zoals in voorgaande jaren worden de deelnemers verwacht op het parkeerterrein van het Tonckenshuis in Zuidwolde aan de Meppelerweg nr. 22 waarvandaan er in twee groepen vertrokken zal worden. Iedereen is welkom. Voor kinderen tot 16 jaar is de activiteit gratis, voor ouderen is de bijdrage € 2,-- per persoon. Aanmelden is niet nodig. Een lid van het bestuur van de Natuurvereniging zal na een kort welkomstwoord het startsein geven.

De jongsten vertrekken onder begeleiding van (groot)-ouders om 19.30 uur voor een verkorte tocht. Om 20.00 uur volgt de start voor een langere tocht door het bos.

Ons thema voor 2014: “DE DONKERTE VERKENNEN”

Verrassingen? Reken daar maar op! De afsluiting zal traditioneel “gevierd” worden in de kantine van Entekoele. Als dank voor de deelname zal iedereen kunnen genieten van een gratis aangeboden consumptie. De route wordt spaarzaam en veilig verlicht. Gelieve geen gebruik te maken van zaklampen.