NVZ 2011

 

 

 

 

 

 

Home Algemeen Bestuur Contact Lid worden Uitgevoerde activiteiten
Nieuws Agenda Werkgroepen Waarnemingen Archief Linkpagina Sponsoren

 

 

Beste leden van de Natuurvereniging,

 

Het proces boek begraafplaats "De Stenen Tuin" is vrijwel afgerond. Ik wil iedereen bedanken die mee heeft geholpen aan het boek en die mee heeft geholpen aan de bezorging. Ook dat laatste is heel goed verlopen. De ontvangst is vrijwel overal positief geweest en we mogen best tevreden zijn met het resultaat. Inmiddels heeft ook een flink aantal nieuwe leden zich aangemeld. Ook dat is fijn.

 

Maar goed 2023 gaat door en dus het jubileumjaar en het volgende project staat voor de deur. De eerste volle week van juni ( 5 t/m 10 juni) kom in de Boerhoorn een tentoonstelling over vlinders. Ook voor dat project worden veel vrijwilligers gevraagd, dus wie ergens tijd heeft voor de voorbereiding, voor de opbouw 2 en 3 juni, de begeleiding en verzorging in de vlinderweek of het afbreken op 10 juni en mogelijk ook 12 juni, wordt van harte uitgenodigd om dat te laten weten.

 

SAMEN KUNNEN WE ER IET MOOIS VAN MAKEN   

 

Maud Maas Geesteranus is al met de voorbereiding bezig en zij kweekt rupsjes op te poppen en later tot vlinder om straks het hele proces levend in beeld te kunnen brengen. Op de foto kun je zien hoe de rupsjes eten van de boerenkool en groeien als kool.