Plannen maken.

Nu langzamerhand alle beperkingen ivm Corona worden opgeheven, Lijkt het mij goed om te vertellen wat we van plan zijn.

We gaan met het bestuur een winterprogramma opstellen, dat grotendeels is gebaseerd op de plannen van 2019-2020.

• In augustus gaan we met een aantal leden een activiteit doen voor en met kinderen bij de boerderijfietstocht op 11 augustus.
  • verder proberen we nog een najaars-excursie te organiseren
  • een paddenstoelen-zoektocht de eerste zaterdag van oktober.
  • Natuurwerkdag op 5 november
  • In het najaar en voorjaar enkele lezingenavonden
  • in de kerstvakantie kinderactiviteiten in de Boerhoorn
  • een winterwandeling op de eerste zondag van januari 2022
  • In januari 2022 willen we opnieuw een cursus wilde bijen starten
  • in maart hebben we dan hopelijk onze tot tweemaal toe uitgestelde jaarvergadering.

Intussen werken we aan Natuurgenoten, aan een boekje over de begraafplaats, aan afronding van het werk aan het Vlinderommetje en de nieuwe lus, aan planteninventarisaties, aan overleg met de gemeente over invulling van de bermverbetering, aan een bijenproject om meer plekken langs het Vlinderommetje geschikt te maken voor bijen en nog wel meer plannen ook richting het jubileumjaar 2023.

Ieder die zich aangetrokken of aangesproken voelt om aan bepaalde dingen mee te doen of te helpen, is hartelijk uitgenodigd om dat te laten weten via info@natuurverenigingzuidwolde.nl

Met een hartelijke groet en de hoop dat al deze plannen eindelijk ongestoord door kunnen gaan

Joop Verburg, voorzitter