NVZ 2011

 

 

 

 

 

 

Home Algemeen Bestuur Contact Lid worden Uitgevoerde activiteiten
Nieuws Agenda Werkgroepen Waarnemingen Archief Linkpagina Sponsoren

 

 

 

Lentefeest!

En feest was het! Het zonnetje straalde, iedereen was vrolijk en de kinderen waren razend enthousiast. Heerlijk een middag bezig met opdrachten in, met en over de natuur. Zes groepen kinderen volgden het parcours om zich bezig te houden met wat er leeft in het water en op het land. Zelf bemande ik de ‘voelkist’, waarin ook dit keer weer drie leuke voelervaringen waren verstopt. Alle groepen waren spontaan en enthousiast en in de loop van de middag vertelden ze het een en ander over de overige activiteiten die ze hadden gedaan. Het een nog leuker dan het ander! De variatie was groot, van waterbeestjes tot natuurkunst, en met een heerlijk verhaal om bij te komen. Voor elk wat wils, dat is duidelijk. Eigenlijk jammer dat ik het zo druk had met de kinderen, anders had ik alles graag zelf willen proberen.

Petje af voor de organisatie, want we werden verwend met een smakelijke pauze tussendoor en heerlijke pannenkoeken toe. Wat mij betreft opnieuw een succes. Ook volgend jaar mogen ze weer vragen of ik kom helpen, ik denk vast na over interessante voelobjecten.

Voor iedereen die dit keer volop heeft genoten, én voor iedereen die dit jaar geen tijd had: volgend jaar maken we er weer net zo’n geweldig feest van, tot dan!

Groeten,
Carin Paap