NVZ 2011

 

logo

Natuurvereniging Zuidwolde

 

 

 

 

wielewalen

Home Algemeen Bestuur Contact Lid worden Uitgevoerde activiteiten
Nieuws Agenda Werkgroepen Waarnemingen Archief Linkpagina Sponsoren

 

 

 

 

 

Donderdag 22 maart 2012 Ledenvergadering.

 

Jaarlijkse ledenvergadering. U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur in de Boerhoorn.

 

Lezing Andre Donker.

Op 22 maart bij de jaarvergadering van de Natuurvereniging in de Boerhoorn (aanvang 19.30 uur) zal Andre Donker, boswachter bij Natuurmonumenten in Drenthe zuid, een lezing houden over:

 

Het verhaal van Natuurgebied Drents-Friese Wold via Dwingelderveldveld naar Wieden-Weerribben. Een boeiende mix van cultuurhistorie en natuur. Daarbij krijgt het Dwingelderveld een beetje extra aandacht, maar het project daar heeft alles van doen met water en Meppel, net als het naastgelegen natuurpark Drents-Friese Wold. We spreken daarbij van de "Gouden Driehoek" Tijdens de presentatie zal hij uitstapjes maken naar het natuurbeleid en nieuwe natuurwetgeving en na afloop is er ruimte genoeg voor vragen uit de zaal.

 

Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

 

 

<Terug naar het Jaarprogramma>

 

 

Donderdag 22 maart 2012 Ledenvergadering.

 

Jaarlijkse ledenvergadering. U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur in de Boerhoorn.

 

Lezing Andre Donker.

Op 22 maart bij de jaarvergadering van de Natuurvereniging in de Boerhoorn (aanvang 19.30 uur) zal Andre Donker, boswachter bij Natuurmonumenten in Drenthe zuid, een lezing houden over het Dwingelderveld. Hij houdt een verhaal met foto’s over het Dwingelderveld: de bijzonderheden van planten en dieren, de ontwikkeling etc. Er wordt ook tijd ingeruimd voor discussie over natuurbeheer, de veranderingen in Dwingelderveld, de gevolgen van de crisis voor de natuur en de financiële en organisatorische keuzes van de huidige regering. Iedereen is welkom en de toegang is gra