Waarnemingen.

Op deze pagina kunnen waarnemingen worden geplaatst die gedaan zijn in een straal van plm. 10 km rondom Zuidwolde of die gedaan zijn in de directe woonomgeving van leden buiten Zuidwolde. Dit alles onder goedkeuring van de redactie. Stuur inzendingen, liefst met foto, naar: joopverburg@natuurverenigingzuidwolde.nl.

Wilt u gericht waarnemingen zoeken, bijvoorbeeld in een bepaalde categorie of vindplaats, download dan hier een totaallijst en maak in de bovenste rij uw eigen selectie.

Heeft u vragen of opmerkingen over een waarneming of foto, stel deze dan gerust via info@natuurverenigingzuidwolde.nl.

Lijst waarnemingen 2011 tm 2019

Datum Plaats Categorie Onderwerp Gevonden door Foto's
24 januari 2020 Zuidwolde Vogels Merel Joop Verburg
fototsl