Ree

Gestroopte reeën

Maandag 18 februari 2013 meldde Willy Elders dat zij twee dode dieren had gevonden in een bosje aan de Linieweg. Bij inspectie bleek het te gaan om twee (letterlijk) gestroopte Reeën. Jagers zullen in het veld nooit een geschoten stuk wild stropen dus het gaat om werk van stropers. Wij hebben een bericht gestuurd naar de provinciale inspectie (AID) We roepen iedereen op om op te letten op dit soort kadavers en andere stroperspraktijken. Meldingen kunt u doen via info@natuurvereniging.nl of bij urgentie bellen met  R.Altena  0620131615 of bestuurslid Wolter Moorman 0528-372744. We zien het aantal Reeën in onze omgeving erg afnemen en we hebben het vermoeden dat deze schandelijke stroperij op grote schaal plaatsvindt.

Klik op foto voor vergroting